Kl. 17.00. Fredag 08. juni. Dagen var endelig kommet! Spente jenter i alderen 6-13 år møtte spente opp på Jarlsberg. Veien bar til Vatnelian!

Fredag kveld kom vi frem, hvor suppen var varm og sengene ble redd opp. Spente jenter la seg trygt nede i soveposen, før de spente ventet på hva morgendagen skulle bringe dem. 

Lørdag morgen krylte det av spente jenter. Før frokosten var det å kle på seg militærutstyret og rydde sengen, for admiralen skulle komme på rominspeksjon! Etter at frokosten ble fortært, bar det ut til oppstilling. Soldaten som kom dårligst ut på rominspeksjon ble utnevnt til å få en straff senere på kvelden. 

Etter oppstilling skulle de forskjellige fargekompaniene ta seg gjennom flere poster, poster hvor alle sanser skulle bli skjerpet!

Lørdag kveld var det tid for turens høydepunkt, nemlig Fargefesten! Musikk, oppbyggelse, underholdning og mat stod på tapeten. Med hæla i taket og latteren løs, var det mange fornøyde jenter som gikk til sengs etter ballongslipp, danselek og karaoke. 

Da jentene våknet søndag morgen, var det tid for en skikkelig vannkrig før rommene skulle ryddes og snutene vendes hjem. 

Tusen takk for tidenes tur!